Our Partners

23 octombrie, 2012

Unghii Ombre



Se poarta degradeele. Pe haine, par si pe unghii. Puteti realiza si voi o manichiura ombre de efect folosind una dintre cele doua metode descrise de multe beauty bloggers. Se poate folosi orice culoare puternica si orice textura de oja, glitter, mata sau lucioasa.
Pentru prima metoda aveti nevoie de un lac de unghii colorat, hai sa spunem mov si unul alb, dar si de o bucata de carton si o pensula curata. Unghia degetului mic de la abele maini se coloreaza normal cu mov. Apoi incepe aventura. Pe carton se pun mai multe picaturi din mov si doar una singura de alb si se amesteca folosind pensula curata. Aveti in vedere faptul ca oja rezultata trebuia sa ajunga pentru doua straturi pentru doua degete, asa ca nu va scarciti la culoare. Se lucreaza in aceleasi timp la amandoua mainile. Cu amestecul obtinut se picteaza unghiile inelarelor. Se pun din noua picatura din mov si de data acesta doua picaturi de alb. Se amesteca si picteaza degetele mijlocii. Se continua procedeul pana la degetul mare. Apoi se finiseaza cu un top coat.
Pentru metoda a doua avem nevoie in plus de un lac negru. De data acesta incepem cu unghia degetului mijlociu. Apoi punem cateva picaturi din culoare pe carton si una, doua din alb sau negru, amestecam cu pensula curata si pictam ori unghiile degetelor mijlocii ori celor inelare. Punem din nou culoare si mai multe picaturi din alb sau negru si coloram urmatoare unghiie. Repetam procedeul pe unghiile ramase folosind cealalta non culoare. Metoda este asemanatoare cu prima, insa se foloseste si alb si negru si numarul de picaturi nu este asa strict. Nu uitati nici de acesta data ca ambele maini se lucreaza in acelasi timp si culoarea rezultat trebuie sa ajunga pentru doua aplicari pentru fiecare unghie, pentru ca e imposibil ca data viitoare sa ne iasa aceeasi nuanta.
In continuare va las cu fotografii pentru inspiratie si un tutorial video.
 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu